Cautare carti dupa:
Cautare dupa pret:
Cautare dupa subdomeniu:
Colectii de carti
Cea mai bine vanduta carte
Cea mai cautata carte

Publicata de:
Pret:
RON

Portal Legislatia Muncii pentru Institutii Publice

Autor(i): Editura: Rentrop & Straton Pagini: Format: online Anul aparitiei: 2012 ISBN: TVA: 9%
Pret actual: 1669.04 RON
•    De cate ori v-ati intrebat pentru cine este valabila cea mai recenta reglementare legislativa, bugetari sau patronate?

•    De cate ori v-a enervat ambiguitatea legii?

•    De cate ori ati constatat lipsa precizarilor privind actiunile necesare din sectorul bugetar?


Portalinstitutiipublice.ro este unicul ghid existent pe piata de profil ce clarifica modul in care dvs., angajatii din institutiile publice, trebuie sa aplicati reglementarile Codului Muncii. Instrumentul de lucru complex si complet, axat pe legislatie de profil este comentat de catre specialisti experimentati privind punerea corecta in practica a cerintelor legii..

Sunteti doar la un click distanta de:
- Consultanta personalizata asigurata de o echipa de 12 experti profesionisti? O baza de date cu peste 1.500 de intrebari si raspunsuri din domenii-cheie in activitatea firmei dvs.? Informatii legislative specializate? Stiri de ultima ora? Modele de documente, informatii utile privind termenele de declarare si plata a contributiilor, legislatie specifica - un set de instrumente ce va usureaza munca, va economisesc timpul si banii

Subscrieti acum pentru abonamentul dvs.! Abonamentul pe 12 luni va permite accesul total la cele peste 1.500 de intrebari si raspunsuri aflate acum in portal + serviciul de consultanta specializata 24 / 7 / 365.

Veti obtine:

•    Consultanta NELIMITATA!
-    Siguranta si temei legal pentru tot ceea ce intreprindeti
-    Rapiditate in rezolvarea problemelor fara raspuns
-    Stiri de ultima ora ce va mentin la curent cu orice modificare legislativa
-    O adevarata mina de aur: cele peste 1.500 de intrebari din legislatia muncii, salarizare, asigurari sociale, resurse umane... care si-au gasit deja raspunsul din partea specialistilor nostri.
-    Posibilitatea
-    Rezolvarea problemelor practice dupa aparitia noului Cod al muncii, O.U.G nr. 117/2010 pentru modificarea si completarea Legii nr. 571/2003 privind Codul fiscal.

Adica totul pentru a munci PROFESIONIST! Usor, rapid si eficient! Dar mai ales cu costuri de consultanta MINIME!

4 argumente solide in favoarea deciziei dvs. de a utiliza Portal Institutii Publice:

1. NOU: Beneficiati de consultanta NELIMITATA timp de 12 luni!

2. Accesul la informatia din portal se face oricand si din orice locatie! Astfel, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7, pe tot parcursul abonamentului, cei 12 specialisti va stau la dispozitie.

3. Beneficiati de informatie de cea mai inalta calitate! Aceasta va este furnizata de 12 dintre cei mai buni specialisti in domeniile amintite: codul muncii, asigurari sociale, salarizare, resurse umane. Detinatori ai unor functii importante in cadrul organismelor acreditate la nivel national si international, acestia va conduc spre rezolvarea problemelor cu care va confruntati. Va dau siguranta de care aveti nevoie in aplicarea legii si va ajuta sa evitati amenzile.

4. Economii uriase la plata consultantei.

Inscrieti-va ACUM in Portal Institutii Publice!